Vippa i Oslo

Mange ble lei seg når Sukkerbiten forsvant, da dette var en sommerfavoritt for mange som bor i hovedstaden. Spesielt den yngre garde flokket seg til dette uformelle stedet ved vannkanten, som serverte sjømat, naturvin og ofte en konsert eller to. Men heldigvis har det kommet en erstatning for Sukkerbiten, har du hørt om Vippa?

Vippa ligger på Vippetangen, og har også fått navnet sitt fra sin beliggenhet. Selv om beliggenheten ikke kan sies å være like spektakulær som Sukkerbiten, har man også her utsikt over Oslofjorden. Men det Vippa mangler hva beliggenhet angår, tar de igjen i kulhet. Her går det nemlig i fargerike veggmalerier, food trucks fra alle verdenshjørner, og et drikkekart som gjør de fleste barer misunnelige. Her finner man nemlig både håndverksøl og naturvin, men det er også mye digg å smake for de som holder seg unna alkohol. Det er kanskje ikke rart at dette har blitt fredags-hangout nummer 1? Stedet er et perfekt etter jobb-sted, uansett om du skal ut med noen kolleger eller vennegjengen.

De mange food truckene fortjener også å bli nevnt. Her er det nemlig mye digg mat man kan smake på. Wok fra østen, dumplings fra Kina, pulled pork, sushi bowls, pizza og så mye mer. Her er det virkelig noe for de fleste. Prisnivået er også overraskende godt, slik at man gjerne kan smake på flere retter uten å ruinere seg. Kjøper man mye forskjellig kan man også dele rundt bordet, noe som har blitt svært populært de siste årene.

Uteserveringen til Vippa er stedet å se og bli sett i år, men det handler ikke kun om sol, mat og drikke. Her skal det nemlig også arrangeres flere kulturelle arrangementer i løpet av sommeren, og kanskje først og frem konserter. Det er med andre ord bare å glede seg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *